Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed biciklista

Masovnim pedaliranjem za čisti okoliš

bicikli
Foto: Davor Puklavec, Anto Magzan/PIXSELL
1/9
12.03.2017.
u 18:05

Vozili su od Tehničkog muzeja do savskog nasipa

Komentara 12

DU
Deleted user
19:03 13.03.2017.

Biciklistima nije mjesto na pločnicima, u pješačkim zonama, parkovima i na svim drugim mjestima kojima se kreću pješaci.

SN
snovakor
12:30 13.03.2017.

Za bicikliste je jako loše organiziranu u gradu Zagreb ... a staze su kaotične i nikako više ili manje primjerne za mirno i sigurnu vožnju u gradu ... osim nekih staza ... trebalo bi se puno više raditi na regulacili prometa i maknuti promet van strogog centra za početak ... ali ne strogi centar Ilica nego obuhvatiti malo više od toga !

DU
Deleted user
08:27 15.03.2017.

Tzv. prometni stručnjaci ne znaju rješavat probleme. Najlakše je nacrtati žutu liniju pa "smo riješili problem"! no nisu oni jedini, tu su još i urbanisti i drugi koji bi trebali rješavat probleme a najviše krivnje snosi gradska uprava koja svojom lošom politikom i protekcionizmom stvara građanima probleme. Briga o javnom prostoru je na nuli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije