Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LETEĆI REPORTER

Marketinški stručnjaci pomažu lokalnim ekološkim proizvođačima

lady gaga
Foto: Pixsell
1/2
15.10.2013.
u 13:38

Proizvođači se na natječaj mogu prijaviti tako da ispune formular na stranici projekta, a neovisni žiri odabrat će proizvođače s najvećim potencijalom.

U prostorijama Hrvatskog Udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA) danas je predstavljen projekt Zelena ideja. Riječ je o projektu HURA-e i partnera pokrenutim s ciljem pomaganja lokalnim ekološkim proizvođačima u njihovom nastupu na tržištu. U tome će im pomoći marketinški stručnjaci pružajući im besplatne usluge promocije. Agencije okupljene oko HURA-e unutar ovog projekta demonstrirati će u kojoj mjeri marketinški stručnjaci mogu pomoći plasmanu ekoproizvoda te razvoju ekoproizvodnje s namjerom pozitivnog utjecaja na ukupnu gospodarsku situaciju u Hrvatskoj.

Projektu su potporu dali Program Ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj (UNDP) i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske.

– HURA je pokrenula ovu inicijativu s ciljem pokretanja pozitivnih promjena u hrvatskom društvu i gospodarstvu. Budući da su ekološki proizvođači u Hrvatskoj relativno mali i ne raspolažu financijskim sredstvima koji bi im omogućili angažman marketinških profesionalaca, smatramo da je ovo izvrsna prilika da pokažemo ulogu i potencijal marketinga u razvoju jedne gospodarske grane – izjavio je predsjednik Uprave HURA-e, Damir Ciglar.

Proizvođači se na natječaj mogu prijaviti tako da ispune formular na stranici projekta, a neovisni žiri sastavljen od stručnjaka iz područja ekološke proizvodnje, marketinga ekoloških poljoprivrednih proizvoda i poduzetništva u području ekološke proizvodnje odabrat će proizvođače s najvećim potencijalom. Prijavljeni projekti koji prođu odabir žirija tako će moći primiti besplatnu pomoć u segmentima poput promocije, izrade identiteta, izgleda ambalaže i ostalim marketinškim djelatnostima. Rok za prijave je mjesec dana od danas.

>>Najbolju komunikacijsku ideju tražit će više od 1300 kreativaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije