Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policajac u politici

Marijan Tomurad: Tramvajska pruga do Sesveta

'12.04.2011., Maksimir, Zagreb - Za vrijeme izvrsne skupstine  NK Dinama Bad Blue Boysi prosvjedovali su ispod zapadne tribine.Marijan Tomurad. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
16.05.2013.
u 14:49

U Sesvetama živi gotovo sto tisuća ljudi, a samo je jedan Dom zdravlja. U centru je potreban još jedan dječji vrtić, nabraja.

Bivši načelnik zagrebačke policije Marijan Tomurad nositelj je Bandićeve liste u Sesvetama. Okupio je ugledne Sesvećane – liječnike, odvjetnike, kulturnjake, branitelje i postavio ih na listu gradske četvrti.

– Gorući problem je promet. Branimirovu treba povući do Kašinske i Markova polja pa do obilaznice jer će se time rasteretiti centar Sesveta, a velike gužve stvaraju se tijekom sprovoda. Nova naselja treba bolje povezati češćim autobusnim linijama, a tramvajsku prugu trebalo bi povući od Dupca do centra Sesveta – govori Tomurad. U Sesvetama živi gotovo sto tisuća ljudi, a samo je jedan Dom zdravlja. U centru je potreban još jedan dječji vrtić, nabraja.

Komentara 1

SE
serghio
09:05 08.08.2014.

Sve to stoji, ali što radite na tome da se to što skorije ostvari. bandić najavljuje tramvaj do Velike Gorice, znači do drugog grada u drugoj županiji, a nije prometno i drugačije povezao niti svoj grad kako treba. Za Sesvete mnogi misle da uopće nisu dio Zagreba. Što vi gospodo čelnici četvrti Sesvete radite po tom pitanju ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije