Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija ZET-a

Mali Indijci se izgubili u Zagrebu, nađeni na Mihaljevcu

26.05.2014.
u 08:00

Uznemirujući poziv podigao je na noge cijeli ZET. Djeca su pogreškom ostala u tramvaju i otputovla na sasvim drugi kraj Zagreba.

Dramatičan poziv majke dvoje malodobne djece iz Indije podigao je u subotu na noge cijeli ZET. Naime, djeca su pogreškom ostala u tramvaju i otputovala na sasvim drugi kraj Zagreba.

Uz manje poteškoće u komuniciranju ZET-ovci su odmah krenuli u potragu, vozači su pregledavali vozila, a maleni putnici ubrzo su pronađeni na Mihaljevcu. Primijetila ih je vozačica tramvaja na liniji 14 Mirjana Posta, pozvala djecu u tramvaj i odvela ih roditeljima.

– Posebno zahvaljujemo vozačici i prometnicima Robertu Nikoliću i Dejanu Vuliću – poručio je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić. (jl)

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Buljko
Buljko
10:12 26.05.2014.

Kak uspiješ djecu ostavit u tramvaju...?

VI
Vito
13:22 26.05.2014.

Buljko - očito se nikad nisi vozio ZET-ovim vozilima pa zato i postavljaš takvo pitanje. _____________________ Ako ikad dođeš u Zagrebu sjeti se pogledati na vuru pa vidjeti da tramvaj na stanici ima otvorena vrata najduže 10 sekundi tijekom radnog dana _____________ Kad su subote i nedjelje, tramvajska vrata su otvorena pet do šest sekundi ______________ Jedino su na Glavnom Kolodvoru, Autobusnom kolodvoru, Jelačićplacu te krajnjim stajalištima vrata tramvaja otvorena petnaest do dvadeset sekundi _____________ Niti Zagrebčani ne mogu uvijek doći do vrata i izači _____________ Kamoli djeca stranaca ______________ ZET ne školuje vozače ljudi, nego prihvaća sve vozače s kakvim takvim papairima, tako da je najviše vozača s dopuštenjem za vožnju krumpira i stoke, rijetki su vozači koji su naučili voziti ljude, a oni se pak brzo preorijentiraju na poslove po kancelarijama, jer imaju kakvu takvu školu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije