Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velvet

Maleno i bajkovito klizalište osvanulo u Dežmanovoj ulici

klizalište
Foto: PR FOTO
1/17
08.12.2015.
u 09:05

Okruženo šumom zimzelenih stabala, osvijetljeno lampicama, posjetitelje vraća u djetinjstvo, u svijet mašte daleko od betona, gradske vreve i prometa

Zagreb je ove godine postao prava adventska turistička destinacija. Prekrasno uređeni Trg bana Jelačića s okolnim ulicama i trgovima, klizalište na Tomislavovu trgu... Ove godine i Dežmanova ulica mogla bi biti proglašena jednom od najljepše uređenih zagrebačkih ulica. 

Vrhunac čarolije je na terasi Velvet café&galerije gdje je postavljeno maleno i bajkovito klizalište. Okruženo šumom zimzelenih stabala, osvijetljeno lampicama, posjetitelje vraća u djetinjstvo, u svijet mašte, daleko od betona, gradske vreve i prometa.  U njemu mogu uživati i veliki i mali, uz božićne klasike, a klizati je moguće unutar radnog vremena Velveta.

>> Dežmanova ulica na mjestu Miškecova prolaza već četiri godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije