Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Mala trka #5KM osvojila je već puno srca za Mladena

Mladen Rusmir
Foto: trcanje.hr
1/2
19.06.2018.
u 14:33

Riječ je o humanitarnoj utrci koja se održava 02.07.2018. na savskom nasipu kod Boćarskog doma u 18:30 sati. Za teško stradalog i potpuno nepokretnog Mladena Rusmira donacije će prijavom za utrku prikupljati trkači Zagreba.

Utrku je pokrenuo AK Žumberak i portal Trčanje.hr, a humanitarnoj akciji odazvali  su  se zagrebački atletski klubovi i škole trčanja: AK Agram, AK Perpetuum mobile, AK Forca, OMEGA škola trčanja i Zagrebački atletski savez.

Od poznatih ličnosti ovu humanitarnu utrku podržali su hrvatski sportaš, bivši boksač Željko Mavrović, inicijator obrazovne reforme Boris Jokić te potpredsjednica Atlantic grupe Lada Tedeschi Fiorio koja je ujedno i članica AK Žumberak.

Tako trkači Zagreba 02.07 2018. na savskom nasipu kreću u humanitarnu utrku #5km za Mladena - mahom rekreativci, ali i maratonski i polumaratonski veterani (Drago Paripović) te aktivni natjecatelji atletskih klubova.

Humanitarnom utrkom žele prikupiti donaciju za kupnju kolica za vertikalizaciju i Tobbi komunikatora, jer Mladen komunicira samo pogledom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije