Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncerti za kraj

Majke pjevaju za SDP, Bandiću kandidati s liste

bare,majke (1)
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
15.05.2013.
u 12:51

Gotovo svi kandidati ističu da nije vrijeme za rastrošnost te da se treba ponašati u skladu s vremenom i racionalizirati troškove kampanje

Kraj izbornih kampanja polako se približava, a posljednje dane pred izbore većina gradonačelničkih kandidata planira proslaviti koncertom, za koji pozornicu i razglas na Trgu bana Jelačića osigurava Grad.

Besplatna pozornica

– Koncertna direkcija Zagreb (KDZ) uime Grada osigurava opremu za potrebe predizbornih aktivnosti i to ne naplaćuje. Ako netko želi bolji razglas ili nadogradnju pozornice, mora sve sam osigurati – objašnjava ravnatelj KDZ Josip Nalis. Pozornica će na Trgu stajati tjedan dana, a iskoristit će je aktualni gradonačelnik, Tatjana Holjevac i laburist Branko Vukšić.

Program nezavisne liste Milana Bandića kreirat će, kako su rekli iz stožera, kandidati s liste, pa će tako u četvrtak u 20 sati svirati bend Davora Šterna Super stari, a vodit će i pjevati Sandra Bagarić. – U pregovorima smo s još jednim pjevačem, no još nije postignut dogovor – rekao je šef stožera i pročelnik Ureda za obrazovanje Ivica Lovrić te dodao da zasad nema troškova vezanih uz proslavu, no ako ih bude, bit će minimalni iz prijateljske geste. Za Tatjanu Holjevac isti dan ujutro kratko će nastupiti Đani Stipaničev, dok je Vukšić angažirao DJ-a, koji će nastupiti danas od 18 do 20 sati. Platit će ga 4000 kuna. SDP ne mijenja repertoar pa će tako na Britancu u četvrtak u 19 sati na pozornicu stati Majke, dok će za HDZ na Rooseveltovu trgu u petak u 19.30 svirati Ana Rucner. 

Ferdelji već otpjevao

– Kao umjetnici mi je drago kad netko prepozna golem trud, a HDZ je predstavio ideju koja mi se svidjela i nastala je suradnja – kazala je Rucner. HSP-ov Siniša Šukunda i Ante Zvonimir Golem ne planiraju proslavu, dok je Vladimir Ferdelji objasnio kako je završnu svečanost već imao za vikend na Cvjetnom trgu kada je pred prolaznicima zapjevao “Moj Zagreb, kak’ imam te rad”.

>>Poslušajte kako zvuči kad Ferdelji pjeva o Zagrebu

>>Svoje dosadašnje suradnike Bandić šalje u mirovinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije