Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deveto izdanje

Made By sajam s haljinama od odbačenih "krpica" i ogrlicama s dijelovima mobitela

Foto: MADE BY
1/7
13.04.2023.
u 16:08

Ulaz je slobodan, sajam će se oba dana moći obići između 10 i 19 sati, a dobrodošli su i kućni ljubimci

Odjeću, torbe, nakit, ukrase za dom, prirodnu kozmetiku, igračke i opremu za kućne ljubimce predstavit će kreativci iz cijele regije koje će deveti put okupiti sajam Made By.

Održava se 23. i 24. travnja u hotelu Dubrovnik, a ljubitelji unikata i ručno izrađenih predmeta moći će ondje, među ostalim, pronaći haljine nastale od odbačenih "krpica" i elemenata tradicijskog slavonskog ruha, ruksake od recikliranih materijala, svijeće od sojina voska, ogrlice sa školjkama ili dijelovima mobitela, kreme čiji je glavni sastojak kava iz Kostarike, krevetiće za pse...

Ulaz je slobodan, sajam će se oba dana moći obići između 10 i 19 sati, a dobrodošli su i kućni ljubimci. 

– Posjetite nas i provedite vikend u lijepom i korisnom druženju s velikim brojem dizajnera, umjetnika i kreativaca čije ćete proizvode moći kupiti, ali i saznati sve što vas zanima o načinu njihove izrade – poručuju organizatori. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije