Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubitelji kultnog serijala

Mad Max postapokalipsa uz Tinu Turner, grah i karting

Foto: Goran Zorja
1/6
29.05.2017.
u 16:36

Pekao se i roštilj, vozio karting, a bilo je i nekoliko mjeseci starih beba, dok je najmlađa kostimirana članica zabave bila 2-godišnja Franka.

Ljubitelji Pobješnjelog Maxa okupili su se za vikend na drugom po redu danu posvećenom tom kultnom filmu.

Većina koja je došla na Zagrebački velesajam na "Mad Max Day" bila je obučena u postapokaliptičnom stilu, a pojedinci su se pojavili u prilično maštovitim kostimima. Zagreb je tako posjetila i Tina Turner u obliku tete Entity iz trećeg dijela, kao i Immortan Joe iz posljednjeg nastavka.

Organizatori su pažnju posvetili i detaljima, pa su sudionici jeli grah iz limenki Dinki-Di, fiktivne pseće hrane iz filma, a obavezan je dodatak bio i bumerang, plastični pištolji, imitacije raznog hladnog oružja... Pekao se i roštilj, vozio karting, posjetio i kultni rock kafić - Zvjezdana prašina na Trnju, a bilo je i nekoliko mjeseci starih beba, dok je najmlađa kostimirana članica zabave bila 2-godišnja Franka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije