Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Naše vjenčanje”

Luksuzni hoteli u gradu udružili se radi svadbi

dani vjenčanja
Dani vjenčanja
16.02.2012.
u 15:02

Posjetitelji će na jednom mjestu, 25. veljače, u hotelu Sheraton moći vidjeti sve oko organizacije vjenčanja

Za sve koji planiraju izreći sudbonosno “da”, u hotelu Sheraton će, 25. veljače, na jednom mjestu moći saznati sve što se tiče organizacije vjenčanja. Naime, po prvi put su se udružila četiri zagrebačka hotela – The Westin, Sheraton Zagreb, Four Points by Sheraton Panorama Zagreb i hotel International – i organizirali “Naše vjenčanje”.

Tamo će se na jednom mjestu moći vidjeti sva ponuda, okusiti ukusne svadbene jelovnike, razgovarati sa stručnjacima za organizaciju vjenčanja, saznati svadbene trendove od glazbe, cvjetnih dekoracija... Također, posjetiteljice će moći dizajnirati svoje vjenčanice i naučiti sve o ekskluzivnom brendu profesionalne šminke.

“Naše vjenčanje” se održava od 11 do 17 sati, u Velikoj dvorani hotela Sheraton.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
15:10 16.02.2012.

nikad više!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije