Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smještaj s 5 zvjezdica

Luksuzni hostel u Kranjčevićevoj na pet etaža

Hostel
Foto: Privatni album
1/2
25.11.2013.
u 09:27

Na svakom katu bit će kuhinja, a na petoj etaži pet soba s bračnim krevetima

 Luksuzni hostel u Kranjčevićevoj 61 otvara se na proljeće 2014., a gradi ga investitor Zvonko Antunović, nećak poznatog biznismena i hotelijera Tomislava Antunovića.

Bit će 25 soba

I dok su svi dosadašnji zagrebački hosteli većinom nastali naknadnim preuređivanjem stambenih prostora, Antunović svoj gradi od temelja do krova baš za tu namjenu.

– Putovao sam dosta Europom i skupljao iskustva. Uočio sam mnoge loše primjere pa želim napraviti hostel koji će imati pet zvjezdica – kazao je Antunović.

Hostel se prostire na pet etaža, a u njemu će biti smješteno 25 soba s ukupno 100 kreveta. Za razliku od ostalih hostela u kojima je nekoliko kupaonica za sve goste, u još uvijek bezimenom hostelu svaka će soba imati zasebnu kupaonicu, televiziju i pristup internetu.

– Na svakom katu bit će kuhinja, a na petoj etaži bit će posebnih pet soba s bračnim krevetima i terasom – objasnio je Antunović. Hostel će imati i podzemnu garažu za 12 vozila, a do nje će se smjestiti i praonica i sušionica rublja kako bi gosti mogli svoju robu i oprati. U prizemlju, uz recepciju gosti će imati na raspolaganju zajednički dnevni boravak po uzoru na kafić.

– Gosti će prilikom prijave na recepciji dobiti karticu kojom će otvarati svoja vrata u sobi, a s njom će moći koristiti i perilicu za rublje, uzimati piće i kavu ili igrati biljar, a sve će platiti prilikom napuštanja hostela – kazao je Antunović.

Terasa s ljuljačkama

U prizemlju hostela uredit će se i velika terasu sa stolovima, ljuljačkama i stolnim tenisom. Antunović je kazao kako je hostel građen po hotelskim pravilima, no da mu je otvaranje hostela davna želja pa je stoga odlučio ponuditi moderan i kvalitetan hostelski smještaj sve brojnijim turistima koji dolaze u metropolu. Iako će od konkurencije odskakati u kvaliteti jer je u projekt uložio nekoliko milijuna kuna, kazao je kako će cijene pokušati držati prihvatljivima.     

Komentara 3

SA
samodinamo
10:21 25.11.2013.

bravo!

Avatar billybull
billybull
13:53 25.11.2013.

zasto ne pise placeni promotivni clanak?

NE
Nerkooo
20:00 14.12.2014.

To je pravi gazda kojem je gost uvjek na prvom mjestu! A stvarno je covjek proso svjeta,i sigurno zna napravit pravu stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije