Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tv pečat

Luksuzni BM(W) 365 Milan Bandić parkiran u Remetincu

Milan Bandić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
30.03.2015.
u 08:20

Izgubio je 15 milijuna kuna i nikome ništa. Nitko ne pita kako će ih vratiti svome dobrotvoru odvjetniku.

Utamničeni Milan Bandić uvijek je znao s medijima. Oni su mu uzvraćali tako što su napadno okretali glavu od svih njegovih afera, a lijepili se na njegove PR mamce poput najbudalastije ribe. Gradonačelnik glavnog grada u zatvoru je, ali se o tome u elektronskim medijima govori samo onoliko koliko se mora.

Izgubio je 15 milijuna kuna i nikome ništa. Nitko ne pita kako će ih vratiti svome dobrotvoru odvjetniku.

Zato se o osnivanju stranke BM(W) 365, a za one koji još ne znaju, riječ je o stranci Milana Bandića, izvješćuje kao o posljednjoj nadi za spas “zalutalog hrvatskog naroda”.Dobio je BM(W)365 solidnu minutažu prvo na RTL-u, a onda i na javnoj televiziji. Rječiti Bandićev suradnik Ivica zlatousti Lovrić na RTL-u je imao kraljevski tretman.

Dobio je raskošan prostor da izloži program BM(W)-a 365 koji će, pokušao je uvjeriti gledatelje, vrlo brzo od Hrvatske napraviti raj na zemlji. Ali nam zato RTL nije ništa rekao o tome što se događa s uglednom akademkinjom i donedavno bliskom Bandićevom suradnicom Vidom Demarin.

Taj isti RTL gotovo prije dva tjedna najavio je da će Vida Demarin demantirati da je Milan Bandić na nju izvršio pritisak da lažno svjedoči. Ne samo da se to nije dogodilo, nego je u međuvremenu akademkinja dala ostavku na sve političke funkcije. Ali to RTL-u više nije nikakva vijest, već se nekritički uključio u vožnju “nabrijanog” BM(W)-a 365 kao da ne zna da to “čudo” od tehnike već pet mjeseci prilično štekće te da je uglavnom prisilno parkirano u jednoj neuglednoj garaži u Remetincu.

PLUS The Voice. Dobro se pjeva u ovom showu HTV-a i još bolje zabavlja. Stoga mi nije jasno zašto je “gospodar svemira” Jacques Houdek bio onako nervozan. Jacques, to je samo show!

MINUS Nemam ništa protiv političke borbe, ali se grozim pomisli da se voda, simbol života, koristi za skupljanje političkih poena. Dinko Burić pretvorio se u pravog hajduka.

>>Stranku je osnovao iz Remetinca, nudi ljubav i predani rad

Komentara 38

MA
margaritas
08:49 30.03.2015.

Davao je Milan Bandić, šakom i kapom,sve smo to mi plačali,puno televizija ce ostat bez priliva sredstava iz gradskog proracuna ,a popularnost ce kopniti sa nedostatkom novca.

IB
ivan.biljan68
10:13 30.03.2015.

Ma tko još pada na obećanja,taj ima pamet u rangu dvogodišnjeg djeteta.Bandićeve floskule i jeftina

MI
miskec56
09:02 30.03.2015.

RTL-U, treba novac, a banderos toga ima u izobilju. Eto, zato takvo ponašanje prema banderosu. Petnaest milijuna kuna je kikiriki za to društvo i banderosovu bratiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije