Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
išarao skulpturu

Ljubavne poruke na Prizemljenom suncu usred Zagreba

prizemljeno sunce (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/3
25.09.2012.
u 13:33

Kožarićeva skupltura otprije je zašarana i takva privlači nove vandale

"Josipa, anđele, volim te, mademoiselle", kričavo ružičastim slovima nepoznat netko napisao je na Prizemljenom suncu Ivana Kožarića u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici. 

Kožarićeva skulptura otprije je išarana i takva privlači nove vandale. 

Ključne riječi

Komentara 5

CH
chypsa
14:36 25.09.2012.

Skulptura?! Svjestan sam značenja te metalne kugle, ali nazivati je skulpturom je šamar u lice svim ljudima koji se zaista bave umjetnošću.

CT
cave tonitrum 62
14:43 25.09.2012.

chypsa, ako ne znaš, po našem lijepom gradu razmještene su male kugle - planeti Sunčevog sustava u točnom razmjeru u odnosu na stvarne udaljenosti od Sunca! Sad, skulptura ili ne, zamisao je zgodna, pa ne zaslužuje da kreteni po njoj šaraju proljev iz glupih glava, ne?

Avatar My Style
My Style
07:56 26.09.2012.

Po ZG se inace uzasno mnogo firka po fasadama i svemu i svacemu. Mislim, ima toga i u BG naravno, ali je BG onako haoticna metropola poput New Yorka ili Atine i to se nekako uklapa u gradski milje, ali u ZG, koji je onako miran grad sa teznjom da ostavi utisak srednjeevropskog grada - ovo stvarno jako bode oci !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije