Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić najavio:

Ljeto za obnovu 500 fasada, a od listopada se gradi žičara

Milan Bandić
Borna Filić/PIXSELL
31.05.2016.
u 08:00

Do kraja godine počinje i projekt tračničkoga spoja Zagreba i zračne luke, obećao je gradonačelnik najavljujući što će se sve velikoga još raditi

Gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će u listopadu početi gradnja žičare Sljeme, a prije toga, u srpnju i kolovozu, i projekt obnove 500 fasada koje će biti završene do kraja ove godine. Naveo je još neke projekte čiji je završetak najavio u sljedećem mandatu. 

– Do kraja godine započet ćemo i projekt tračničkog spoja Zagreba i zračne luke. U tijeku je i izrada projekta denivelacije rotora na Remetincu, gradnje Jarunskog mosta, kao i produžetka Sarajevske ulice i spoja na brzu cestu prema Sisku – rekao je Bandić. Dodao je da isti uspjeh želi i Vladi kako bi i ostali dio Hrvatske živio kao što žive Zagrepčani. 

– Nema jasne vizije i strategije, a bez toga se ne može. Treba nam strategija ravnomjernog razvitka Hrvatske, a to govori gradonačelnik koji će sutra navršiti punih 16 godina na čelu grada i nisam sretan što ostali dijelovi Hrvatske nisu jednako razvijeni – kazao je Bandić. 

Komentara 32

BA
barkod
13:53 31.05.2016.

Opet populizam od Mileta. Nije od njega za drugo i očekivati, opet vlastiti EPP i PR. Uz 15 godina načelnjikovanja i godišnjeg proračuna od cca 1 mlrd. Eura učinjeno puno premalo. Zbrinjavanje otpada totalno nerješeno, Jakuševac još uvijek živ, infrastruktura u nekim dijelovima grada gotovo na nivou 19. stoljeća .... Svaki drugi pročelnik bio malo na edukaciji u Remetincu uključujući i Mileta .....

MI
MikiPrdekana
11:15 31.05.2016.

Bandiceva rijec vrijedi koliko je crno ispod nokta

Avatar dosadni
dosadni
08:30 31.05.2016.

pa da, stadion je već u pogonu, terme zagreb pune kupača, jarunski most je najljepši na svijetu, idemo dalje....😄😄😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije