Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaposlenje

“Livadić” traži novog konobara, Klemm sigurnost zaštitara...

nezaposleni
Boris Ščitar/Večernji list
11.06.2010.
u 10:36

Patronažnu medicinsku sestru sljedećih će godinu dana trebati Dom zdravlja u Samoboru...

Iako se na dugom popisu nezaposlenih osoba još uvijek nalaze i mnogi Samoborci, nekima bi se od njih sreća mogla osmjehnuti već ovog tjedna, i to u vlastitu gradu.

Konobare i konobarice razveselit će vijest da Obrt za ugostiteljstvo “Livadić” natječajem otvorenim do 1. srpnja traži osobu koja će u hotelu i restoranu raditi sljedeća tri mjeseca, kuharice će zaintrigirati ponuda Sirovine Samobor koja vrijedi do 21. lipnja, zaštitare zaposlene na neodređeno u tvrtki Klemm sigurnost, a komercijaliste moguće zaposlenje u tvrtki “Priključak”.

Patronažnu medicinsku sestru sljedećih će godinu dana trebati Dom zdravlja u Samoboru, a tvornica grafičkih boja Chromos na tri će mjeseca zaposliti kemijskog tehničara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije