Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od sutra

Linije 8 i 15 ponovno voze, a 14-ica putuje do Mihaljevca

Zagreb: Prvi tramvaji prometuju na rakonstruiranoj trasi rotora
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
19.06.2020.
u 16:56

Linija 8 sukladno uobičajenom rasporedu ne prometuje vikendom i blagdanom, a iznimno će biti u prometu samo u subotu, 20. lipnja

Tramvajske linije 8 i 15 koje prometuju do Mihaljevca sutra se ponovno se vraćaju na gradske ulice, dok će 14-ica ponovno ponovno povezivati Zapruđe s ovim tramvajskim terminalom. 

Nadležne službe sanirale su posljedice potresa na relaciji od Draškovićeve, Ribnjaka i Medveščaka preko Ksaverske ceste do Gračanskog Dolja, a ekipe ZET-a obavile provjeru ispravnosti i uklonile eventualne nedostatke na kolosijecima i naponskoj mreži, pa je sad sve spremno za ponovu uspostavu ovih linija, kojima je ponovno povezana Draškovićeva ulica s Mihaljevcem i Gračanskim Doljem te prestaje prometovanje autobusa na liniji 33.

Linija 14 prometovat će prema trasu: Mihaljevac – Draškovićeva – Glavni kolodvor – Vodnikova – Savska – Jadranski most – Zapruđe.

- Podsjećamo kako linija 8 sukladno uobičajenom rasporedu ne prometuje vikendom i blagdanom, a iznimno će biti u prometu samo u subotu, 20. lipnja - poručuju u ZET-u, dodavši da se podrobnije o trasama i rasporedu vožnje može provjeriti na internetskoj stranici ZET-a, na početno-krajnjim stajalištima ili pozivom na broj 072 500 400. 

Ključne riječi

Komentara 4

KU
kurcobolja
18:29 19.06.2020.

Sva sreća pa smo većina imali sreću zbog potresa, neki nikakvu a neki malo manju. Dobro je da ne ovisimo o našem vodstvu jer bi bili kruha gladni, vode žedni i bez krova na glavom.

NO
nordic
11:38 20.06.2020.

meni je drago da ima razöičigih tramvaja u gradu. Baš lijepo za vidjet mada su neke i za muzej al neka ih. Nije da se raspadaju, već jako dobro očuvani. lp

DA
DarthVader
18:24 19.06.2020.

Dajte ZET stavite niskopodne tramvaje koji su veliki, a ne te male krntije od ceha. Pogotovo u vremenima corone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije