Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regulacije javnog prijevoza

Linija 109 od ponedjeljka vraća stari raspored, ali mijenjaju se trase na linijama 210 i 295

Zagreb: Obnovljeno okretište Črnomerec
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
18.04.2021.
u 11:38

Od ponedjeljka 19. travnja, na autobusnoj liniji 109 (Črnomerec – Dugave) primjenjivat će se uobičajeni vozni red, koji je bio na snazi prije školskih praznika, javljaju u ZET-u.

Zbog radova koji uvjetuju zatvaranje za promet dijela Ljubijske ulice, autobusna linija 210 (Dubrava - Studentski grad - Novi Retkovec) će od ponedjeljka  u 8 sati do petka, 30. travnja prometovati dijelomično izmijenjenom trasom, javljaju u ZET-u, i to u oba smjera:

Dubrava - redovnom trasom do raskrižja s Ljubijskom ulicom – (ravno) Avenija Dubrava – (lijevo) Grižanska ulica – (desno) Ulica Rudolfa Kolaka – i u nastavku uobičajenom trasom do odredišta.  Autobus će na izmijenjenom dijelu trase koristiti postojeća stajališta.


Zbog rekonstrukcije dijela kolnika Ulice Kamenarka, od ponedjeljka u 7 sati do završetka radova koji se očekuju za 60 dana, autobusna linija 295 (Zapruđe - Jakuševec - Zapruđe) će također prometovati djelomično izmijenjenom trasom: Zapruđe – Sajmišna cesta – Tišinska ulica – Jakuševečka ulica – Sarajevska cesta – Zapruđe. Za vrijeme izvođenja radova, privremeno će biti ukinuta autobusna stajališta Kamenarka 18 i Gata 13.

Od ponedjeljka 19. travnja, na autobusnoj liniji 109 (Črnomerec – Dugave) primjenjivat će se uobičajeni vozni red, koji je bio na snazi prije školskih praznika, javljaju u ZET-u. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije