Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festivali na ulicama grada

Let3 na Gričevanju, slastice na Zrinjevcu i zabava na Strossu

stross
Foto: Luka Stanz/PIXSELL (ilustracija)
1/3
24.05.2014.
u 11:30

Artikuliranje traje još danas, Bazaar je sutra na platou Gradec, počinju Slatki gušti i koncerti na Strossmayerovu šetalištu

Gradske ulice ovih su dana preplavili razni festivali, a građani tako mogu birati između glazbe, gastronomije, umjetnosti...

Više od 80 bendova

Danas je tako posljednji dan Artikuliranja, festivala koji okuplja razne umjetnike, a od podneva će pin-up djevojke promovirati rovinjski Dolce vita festival, dok će se u 20 sati s posjetiteljima družiti bračni par Krešo Dolenčić i Ana Tonković Dolenčić. Oživjet će i već tradicionalni “Strossmartre”, a Ljeto na Strossu počinje 29. svibnja i trajat će punih sto dana, sve do 15. rujna. Osim besplatnih likovnih radionica, kazališnih predstava i igraonica za najmlađe, 30. lipnja slavit će se ponovno polovica nove godine, birat će se najljepši pas mješanac, a za ljetnog razdoblja nastupit će više od osamdeset bendova.

U sklopu Gričevanja sutra će na platou Gradec oko 250 izlagača na dosad najvećem sajmu Bazaar prodavati vintage nakit, odjeću, obuću, lampe, nudit će se ekološki uzgojena hrana, mobilni servis bicikala Ciklorama popravljat će bicikle na licu mjesta... Koncerti na Gričevanju svaki će se dan izmjenjivati. U četvrtak 29. svibnja na platou Gradec nastupit će i LET3, a festival će 31. svibnja na Tuškancu zatvoriti Pips, Chips & Videoclips.

Natjecanja i edukacije

Ljubitelji slastica “na svoje” će pak doći u ponedjeljak, kada na Zrinjevcu počinje festival Slatki gušti, na kojem će se predstaviti deset slastičarnica.– U tjedan dana trajanja tijekom dana posjetitelje očekuju razna natjecanja i edukacije, a posljednji dan, 1. lipnja, ispred paviljona pripremit ćemo najveću tortu u gradu – rekla je Tea Sergon iz organizacije festivala slastica Slatki gušti.

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
14:29 24.05.2014.

kako partija organizira koncerte svojim bendovima..let3 majke hladno pivo itd..

KV
kvatrić
17:48 24.05.2014.

Od Matoševog i Šenoinog grada, Partija je Zagreb pretvorila u regionsku vukohebinu. U kojoj je vrhunac kulture Let3 i Ku.ac u čelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije