Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Legendarni bend Šumski danas stiže u Močvaru

Šumski
Foto: Močvara
23.07.2020.
u 11:28

Svirat će pjesme sa svih svojih pet albuma, kao i neke stare stvari koje godinama nisu svirali, ali ovaj put u novim aranžmanima

Dok je pola svijeta i tri četvrtine države stalo zbog posljedica pandemije, ekipa iz benda Šumski nije mirovala. Iskoristili su prisilnu izolaciju za inventuru svoje glazbene prošlosti i česte probe na kojima su resetirali i osvježili svoju playlistu, pa tako na današnjem koncertu u klubu Močvari koji počinje u 21 sat, publiku očekuje čitav niz iznenađenja.

Svirat će pjesme sa svih svojih pet albuma, kao i neke stare stvari koje godinama nisu svirali, ali ovaj put u novim aranžmanima. A osim toga, na ovom koncertu će biti premijerno izvedene i neke nove pjesme. Dečki su se zaželjeli žive svirke pred živim ljudima i vesele se ovom koncertu kao da im je prvi, a mi se nadamo da ćete doći biti dio te šumske atmosfere. Svirka će biti održana na terasi kluba i broj ulaznica, u skladu s epidemiološkim uputama, bit će limitiran, pa požurite s kupnjom da ih ne bi morali slušati s krive strane žičane ograde.

"Otkrit ćemo vam još jednu tajnu, ali vas molimo da je ne širite dalje: jednom od njih će taj dan biti rođendan. Nećemo vam reći kojem, ali recimo da nećete pogriješiti ako mu za rođendan kupite neku rijetku kraut rock ploču, majicu s likom Jonathana Richmana ili hipstersku futrolu za naočale", priopćili su iz Močvare.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije