Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA DJELA

Lažnom diplomom do menadžera u Holdingu

akademija
VL FOTO
14.09.2011.
u 21:18

Dokaze o visokom obrazovanju falsificirali su i zaposlenici Čistoće, ali bilo je još kaznenih djela

Kriminalna hobotnica Zagrebačkog Holdinga ušla je i u menadžerske sfere podružnica! Naime, kako nam je rekao Alen Gospočić, voditelj Zagrebačkih cesta, krivotvorenim ispravama, tj. diplomama neki od zaposlenika koji su dobili izvanredne otkaze uspjeli su se infiltrirati i u srednji menadžment te tvrtke. Kako je moguće da se do sada nisu uspjele uočiti takve i slične prijevare, Gospočić nije želio nagađati. Smatra da je u njegovoj podružnici sve čisto pa i da su nakon navoda gradskog zastupnika Igora Rađenovića, koji je svojevremeno iznio saznanja o kriminalu u ZG cestama, ustanovljeno da malverzacija nije bilo. Ipak, istragom u Holdingu utvrđeno je kako se upravo u ZG cestama krala nafta, materijal, falsificirali se putni nalozi, diplome...

Otkazi su podijeljeni i u Čistoći, gdje su se nekvalificirani zaposlenici također "ubacili" na funkcije uz pomoć krivotvorenih diploma, ali i krađa, kako smo već pisali. Što se točno dogodilo u ZET-u, Vodoopskrbi i odvodnji, Gradskim grobljima i Gradskim ljekarnama i jesu li otkazi u tim tvrtkama podijeljeni i menadžmentu, još nije poznato.

Ključne riječi

Komentara 10

SW
swimm
21:52 14.09.2011.

pa državu nam i vode na svim razinama skoro pa sve sami kvazi manageri,doktori,pravnici,ekonomisti ..jednom rijecju stručnjaci..a mi nikako da izađemo iz go****..čak i dublje tonemo oslobodi me Bože tih i takvih intelektualaca amen

DU
Deleted user
22:25 14.09.2011.

Baš lijepo, a koliko ono visokoškolovanih imamo po zavodu za zapošljavanje? To je ono đubre Bandić i njegovi SDP-ovi tihi pomagači u Zagrebu. Sve isti lopovi bez obzira na političku značku.

OB
-obrisani-
09:05 15.09.2011.

Od odgovornih u Čistoći samo dvije rijeći : NIŠTA NEZNAM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije