Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevarantica

Lažnoj bankarici predala ušteđevinu od 150.000

novac
Igor Kralj/PIXSELL
14.03.2015.
u 10:00

Više ne vjerujem nikome i ne mogu razgovarati – kratko nam je poručila 84-godišnjakinja koja je bez novca ostala u petak

Prevarantica koja se predstavila kao bankarica u petak u 12.40 sati odnijela je nešto manje od 150.000 kuna iz stana M. Č. (84) na Jordanovcu.

Prijevari je prethodio telefonski poziv u kojemu je nepoznata žena stariju gospođu uvjerila da zove iz banke i uputila je M. Č. da pripremi novac koji će joj netko iz banke odmah nakon provjere vratiti. Lažnoj bankarici M. Č. predala je sav novac.

– Istina je, odnesen mi je novac, ali to je sve što ću reći. Više ne vjerujem nikome i ne mogu razgovarati – kratko je komentirala 84-godišnjakinja.

Ključne riječi

Komentara 3

CH
chemica
14:44 14.03.2015.

Tako ni moja majka više ne pušta nikoga u kuću. Nakon što su je iz H1 telekoma "dignuli na foru" i uvalili joj ugovor na 2 godine s lažnim obećanjem da će imati manje račune za telefon. Blagoglagoljive lopine. Sad sa sličnim nakazama razgovara isključivo preko zatvorenih vrata. Naučit će se naša starčad pameti. Nije im ovo više Jugoslavija. Nekad su te susjedi gledali kao čudaka ako si zaključavao ulazna vrata, a danas imaš blindirana i rešetke na prozorima pod poželjno. Samo tako možeš koliko-toliko mirno spavati. Ljepote "slobode i demokracije".

Avatar Mihovil101
Mihovil101
00:31 15.03.2015.

Kad se ima,može se i dati :(( A hranila se u pučkoj kuhinji! Neznam što je tu žalosnije? Prevara ili prevarena!?!?

PI
Piterr
10:53 14.03.2015.

nije za vjerovat čime se hranila 84 godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije