Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNAT MOTIV

Lagao da je bomba ispred trgovačkog centra u Zagrebu. Uhićen sljedeći dan

Zagreb: U tijeku je deložacija na ?rnomercu, specijalci odnose aktiviste Živog zida
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
16.04.2024.
u 11:11

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom zbog sumnje da je lažno prijavio postojanje bombe ispred trgovačkog centra.

"Sumnja se da je 14. travnja u večernjim satima, oko 18.30, mobitelom nazvao telefonski broj policije 192 te tom prilikom naveo da je na parkiralištu ispred trgovačkog centra na Črnomercu postavljena eksplozivna naprava nakon čega je prekinuo telefonski poziv.

Na taj je način na hitno djelovanje primorao policijske službenike Policijske uprave zagrebačke iz više ustrojstvenih jedinica da poduzmu niz mjera i radnji s ciljem utvrđivanja istinitosti dojave. Provedenim aktivnostima utvrđeno je da je dojava bila lažna, a sljedećeg dana u ranojutarnjima satima osumnjičeni je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje", navodi se u priopćenju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Obaranje iranskih projektila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije