Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peščenica

Kvartovska razmjena knjiga u Ivanićgradskoj

Noć knjige (1)
Goran Ferbezar/PIXSELL
05.06.2012.
u 14:37

Razmjena knjiga provodi se kao dio programa Kvartovska razmjena iza kojeg uz centar stoji i Muzej kvarta Peščenice

Razmjena knjiga organizira se od 11. do 16. lipnja u Kulturnom centru Peščenica (Ivanićgradska 41 a) kao dio programa naziva Kvartovska razmjena iza koje uz centar stoji i Muzej kvarta Peščenice. Knjige za razmjenu mogu se darovati na porti centra svaki radni dan od 8 do 22 sata uz naznaku “za razmjenu”.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
detour
16:19 05.06.2012.

moze li neko napisat clanak zasto - za istu lovu - npr. centar za kulturu tresnjevka i pescenica rade dosta toga, a mnogi drgi centri gotovo nista. uzmimo za primjer samo centar za kulturu maksimir u kojem zaposlenici ni nene moraju dolazit na posao svaki dan, a to je i mjesto gdje se zapsljava gradski sljam kojega treba negdje na placi udomiti, a koji je npr. pravomocno osudjen i za kaznena djela pronevjere javnog novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije