Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hvalevrijedna akcija

Kuja Dona udomljena nakon jedanaest godina u kavezu

dumovec
Marko Čubrilo/VLM
05.03.2011.
u 13:33

Uspjeh akcije "Pronađimo im dom" koju su na Trgu bana Jelačića organizirali Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, Zoološki vrt i Prijatelji životinja.

Kuja Dona nakon jedanaest godina provedenih u kavezu skloništa za životinju u Dumovcu danas je našla udomitelja u sklopu akcije "Pronađimo im dom" koju su na Trgu bana Jelačića organizirali Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, Zoološki vrt i Prijatelji životinja.

Sedmomjesečnu štenicu Pandoru udomitelji su rezervirali dok dvogodišnja Boa još nije našla obitelj s kojom bi živjela. Te tri kuje danas su na Trgu tražile udomitelje dok u Dumovec zainteresirani svakodnevno stižu, kaže Petra Kirasić, edukatorica iz skloništa Dumovec.

- Preko četrdeset pasa mjesečno udomimo, no dvostruko ih stiže u sklonište - upozorava Kirasić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije