Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvrti InDizajn

Kuhinja s 250 kg bakra za 380.000 kuna, pas Toto od dva metra za 23.000

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/17
27.09.2019.
u 11:28

Predstavila se i prva kolekcija unutarnjeg namještaja Indire Levak

Oko 80 izlagača na 5000 kvadrata prostora u Areni Zagreb predstavlja se na ovogodišnjem, četvrtom InDizajnu, sajmu interijera u sklopu kojega se organiziraju brojne radionice, predavanja i paneli, a posjetitelje privlače i prigodno snižene cijene. Otvorila ga je jučer organizatorica, hrvatska dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, koja je istaknula kako je iznimno ponosna na još jedno izdanje manifestacije koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača, ali i sve brojniju publiku.

Bazar i humanitarni buvljak

Poseban šarm popularnome sajmu, pak, daje bogata i raznolika ponuda u kojoj je, primjerice, nemoguće zaobići štand Kare designa koji čuva skulptura dvometraškog psa Tota. Osim zlatnom bojom, pozornost privlači nagradnom igrom u kojoj na Instagramu za fotografiju s Totom možete osvojiti neki od dekorativnih proizvoda njemačkog proizvođača namještaja, dok za kupnju psa valja izdvojiti 23.000 kuna. Uz razne sofe, ormare, tepihe, krevete, lampe i ostale artikle za opremanje doma, predstavljaju se i uredski namještaj, zidne obloge, vrata..., a može se na sajmu vidjeti i kuhinja izrađena od 250 kilograma bakra, čija cijena ovisi o odabranim elementima, no izloženi primjerak prodaje se za 380.000 kuna. Manifestaciju prati i Bazar na kojemu se mogu kupiti proizvodi domaćih dizajnera koji osim, primjerice, otkačenih tapeta, slika, kućnih dekoracija i unikatnog posuđa, nude i asortiman za kućne ljubimce, dok humanitarnu notu sajmu daje buvljak s poznatima putem kojeg udruga “Nismo same” prikuplja novac za projekt taksi-prijevoza žena oboljelih od raka na kemoterapiju.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Održiva arhitektura

Niz stručnih predavanja, pak, otvorio je Stefano Boeri, poznati talijanski arhitekt koji se fokusira na održivi urbanizam. – Velikim brojem zelenih površina i Zagreb može postati grad održive arhitekture. Dodavanjem parkova to je lako postići – poručio je.

Sajam traje do nedjelje, a posjetiti se može svakoga dana od 10 do 20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije