Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oživljavanje centra

Krenulo jesensko izdanje Ilice Q'arta: Traje sve do nedjelje

14.09.2021.
u 14:25

Ulazak je besplatan

U sklopu novog umjetničkog projekta Turističke zajednice Grada Zagreba, naziva Artupunktura, kojim će hrvatsku prijestolnicu oživjeti tijekom jesenskih dana, jučer je krenulo i novo izdanje Projekta Ilica: Q'art na potezu od križanja Ilice i Frankopanske do Britanskog trga.

Trajat će čitav tjedan, odnosno do nedjelje, a na sajmu koji slavi umjetnike i oživljavala zapuštene prostore u samom centru grada može se naći sve od knjiga i nakita do odjeće. Ulazak za posjetitelje je besplatan, a dobrodošli su i četveronožni ljubimci.

Kako su nam organizatori, Ivana Popović i Aleksandar Battista Ilić, kazali tijekom otvorenja ljetnog izdanja, oni nisu samo još jedan umjetnički festival te priča koja je pokrenuta još 2000. godine u okviru umjetničke udruge se nastavlja kroz festival i promjene koje se uočavaju proteklih godina u Ilici.

1/8

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije