Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razigrani pročelnik

Kregar skoro izbacio pročelnika Kojića zbog ciničnih dobacivanja

Kregar
Goran Stanzl
09.06.2010.
u 16:24

Dogodilo se to nakon što su mu zastupnici, nezadovoljni izvješćem o proračunu, uputili mnoga neugodna pitanja. Umjesto da odgovara, Kojić se šalio.

Malo je nedostajalo da s jutrošnje sjednice Odbora za kontrolu predsjedavajući Josip Kregar izbaci pročelnika za financije Slavka Kojića.
Dogodilo se to nakon što su mu zastupnici, nezadovoljni izvješćem o proračunu, uputili mnoga neugodna pitanja. Kojić ih je umjesto odgovorima “častio” ciničnim dobacivanjima. Kojić se od izbacivanja spasio jer se ispričao što je Igoru Rađenoviću (SDP) upadao u riječ.

Margareta Mađerić (HDZ) zamolila ga je da joj objasni kako je moguće da su lanjski proračun probili za 800 milijuna kuna i tako zaustavili sve kapitalne investicije u gradu u idućih dvije godine.
– Umjesto da mi odgovori, Kojić mi je rekao da je za sve kriva Vlada jer je prije tri godine Gradu “izbila” milijardu kuna izmjenom porezne politike – rekla je Mađerić.

Komentara 8

Avatar mmelcic
mmelcic
16:48 09.06.2010.

Nažalost nisam bio u prilici slušati Slavkova dobacivanja što jer šteta jer Kojić osim što je najbolji financijaš u državi je uz to i duhovit, sigurno duhovitiji od ekipe koja nema smisla za humor.

NM
nazovi-M-radi...
11:10 11.06.2010.

Dajte više maknite iz medija ovog čudaka.Pa kak mu nije jasno da nikad ne bu dobil naklonost biračkog tijela?!

OB
-obrisani-
18:09 10.06.2010.

Kregar misli da je još uvijek u CK SKH pa može izbacivati ljude van. Prošla su ta vremena! pozdrav vaš zmijicamala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije