Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANTE VAN IZ CENTRA

Kreće novi režim, Zagrepčani se boje kazni i kaosa: 'Pa bit će to katastrofa, sad kad nam vrećice preplave centar'

27.09.2022.
u 21:08

Barcelona, London, Bruxelles. Prema riječima gradonačelnika Tomislava Tomaševića, u ovom će se prestižnom društvu naći i Zagreb kada u subotu na snagu stupi novi model odvoza otpada. Bit će i još bolji jer u spomenutim gradovima otpad odvoze dva–tri puta tjedno, a u nas će to, barem u centru, činiti svaki dan osim nedjeljom. A u subotu navečer, kada novi režim stupi na snagu, ulice u središtu metropole zaplavit će ZG vrećice koje su oni koji svoje kante i kontejnere nisu smjestili unutar nekretnine obavezni odlagati na javnim površinama sve dok im Grad ne izgradi besplatne podzemne spremnike. U protivnom, slijede kazne, i to rigorozne, zaprijetio je Tomašević. A najnovija odluka, očekivano, naišla je na kritike većine stanara centra.

Komentara 32

MI
Micko82
21:57 27.09.2022.

Ne znam samo zasto nisu prvo napravili svu infrastrukturu, tj postavili te spremnike za smeće pa onda krenuli sa tim ke$$ama, kao da im se jako žuri nekud.. 🤔

SL
slučajnismrad
21:27 27.09.2022.

Zagreb pao u ruke skoroševim degenericima, e moj Zagrebe !

DU
Deleted user
21:24 27.09.2022.

Znači psi, mačke, patagane, čagljevi, divlje svinje imaju samo 2h da navale na vreće po centru... bit će to prava makljaža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?