Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otovrenje u suboru

Kreativna oaza za vizije domaćih dizajnera 'kod Iggyja '

iggy (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/10
23.11.2012.
u 15:00

Vlasnica je mlada Igrajna Vargek koja je, unatoč recesiji, postala poduzetnica

Unikatni nakit, suveniri, reciklirana vintage odjeća, pleskice i domaća dizajnerska odjeća samo su dio ponude concept storea Iggy koji se u subotu otvara u centru Zagreba, u Varšavskoj 10.

Cijene do 25 do 8000 kn

Na taj poduzetnički pothvat odlučila se Igrajna Vargek, koja je u modnom svijetu čitav svoj život. Kći je, naime, vlasnika WGW-a. U konceptualnom prostoru kupcima će nuditi umjetnine i odjeću perspektivnih mladih dizajnera.

– Putem Facebooka primijetila sam da su ljudi postali jako kreativni u recesijsko doba. Dobila sam priliku unajmiti prostor u Varšavskoj i odlučila nešto napraviti s mladim kreativnim ljudima – kazala je Vargek. Specifično uređenje trgovine duguje vlastitoj inspiraciji i pomoći prijatelja.

Unikatni radovi

Najjeftinije stvari koštaju 25 kuna, dok je najskuplji komad drveni stol dizajnerice Sanje Rotter, koji stoji 8000 kuna.

– Stol je izrađen od drva sa Save i unikatan je, zato je i njegova cijena tako visoka. Ali u dućanu općenito imamo veliki raspon cijena – kroza smijeh je kazala mlada poduzetnica.

Osim toga, kod Iggyja se može naći i nakit za tijelo, kao i odjeća dizajnerica Anamarije Asanović, Tare Turković i Sonje Lamut.

– To su sve hrvatske unikatne stvari, jer treba ljude poticati. Recesije se ne bojim, mislim da je pravo vrijeme za ovakve pothvate – zaključila je Igrajna Vargek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije