Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUČA I KIŠA

Kratkotrajno nevrijeme pogodilo područje Zagreba, pijavica odnijela krov

tuča
Marko Jurinec/PIXSELL
30.07.2017.
u 16:36

Snažan vjetar stvarao je probleme i u prometu pa je na zagrebačkoj obilaznici gdje je u jednom trenutku ograničenje bilo 60 km/h.

Kratkotrajno nevrijeme praćeno kišom i tučom pogodilo je Zagreb. Oko 15 sati počeo je puhati snažan vjetar te je počela padati kiša.

Na Trešnjevci su padale kiša i tuča, javlja 24 sata.

Nevrijeme je pratila i grmljavina, a u 16 sati u Maksimiru je zabilježena temperatura od 24.6 °C. Sat vremena ranije ona je bila čak 32.6 °C.

Snažan vjetar stvarao je probleme i u prometu pa je na zagrebačkoj obilaznici gdje je u jednom trenutku ograničenje bilo 60 km/h.

U Donjoj Lomnici pijavica je odnijela dio krova s jedne garaže u Stepanskoj ulici. Krov je potrgao i električne vodove, a nitko nije ozlijeđen.

– Nevjerojatno, ja tu živim i sve sam gledao kroz prozor. Sve se dogodilo u minuti, ma ne, u sekundi. To je čudo jedno, to je bila pijavica - kazao je jedan od susjeda za Kronike Velike Gorice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije