Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Holding

Kraljević tuguje, Melčić sretan, a Antunović i Ćosić odlaze

kraljević
Arhiva VL
02.11.2010.
u 20:00

Katolik sam pa se vodim onom “idem tamo gdje me šalješ ti”, izjavio je Mate Kraljević o odlasku u ZET

Za dvanaest smijenjenih direktora u Zagrebačkom holdingu nakon mjesec dana našla su se alternativna mjesta na koja ih je uprava zbrinula. Svi su dobili mjesta voditelja projekta 3 s koeficijentom 5,6 (osnovica plaće je 2880 kuna), a kako se drži da im to nije dovoljna plaća, dodatkom na ugovor koeficijent im je dignut na 6,5, odnosno za oko 2500 kuna.

Ostali gdje su i bili

Plaće će im biti u rangu pomoćnika direktora, oko jedanaest tisuća kuna. Novo radno mjesto najteže je palo Mati Kraljeviću, koji je 25 godina proveo na čelu Zagrebparkinga. Premješten je u ZET.

– Katolik sam pa se vodim onom “idem tamo gdje me šalješ ti”. Mislio sam do šezdesete godine dati još malo entuzijazma Zagrebparkingu, ali što sad. Ni u ZET-u sigurno neću sjediti i gledati kroz prozor – kazao je Kraljević. Zagrebparking mu je bio, kaže, jedna i jedina ljubav, pa se sada osjeća kao čovjek koji ostane bez svoje voljene. Marko Melčić s mjesta direktora Čistoće, kao i Jadranko Robić iz Vodoopskrbe i odvodnje, preselio se u ZGOS, čime je zadovoljan.

– Tamo ima stručnog posla, a s direktorom Zlatkom Milanovićem i do sada sam dobro surađivao – kazao je Melčić. U životima Srećka Vučkovića iz Zagrebačkih cesta, Gordane Pokrajčić iz podružnice Upravljanje sportskim objektima, Zdravka Juća, bivšeg šefa Stanogradnje, i Filipa Borca, bivšega prvog čovjeka Tržnica Zagreb, ništa se nije promijenilo jer će oni i dalje ostati u tim podružnicama.

Tomičić bez ponude

Vladimir Tomičić iz podružnice Vladimir Nazor kazao je da još nije dobio nikakvu ponudu, a Ivan Ćosić, Holdingov član uprave u Zagrebplakatu, i Zdenko Antunović iz Zagreb Arene, otići će iz sustava.

– Ponuđeni su mi Sportski objekti. No, ja ću otići na tržište, još ću samo godišnji iskoristiti. Prije je bila znanstvena fantastika napuniti dvoranu 200 dana, a ja sam to učinio i smijenili su me – kazao je Antunović. Milan Trbojević iz Zagreb centruma trebao bi prijeći u Direkciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije