Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje svježe

Kraj kolovoza, a kao da je jesen. Evo kakvo vrijeme Zagreb očekuje sutra i u sljedećim danima

Zagreb: Iako smo još u kolovozu, temperature su vrlo niske i vrijeme je kišovito
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/14
29.08.2021.
u 14:01

Sutra će biti nešto toplije i uglavnom bez oborina, no daleko od pravog ljetnog vremena.

Unatoč tome što je još uvijek ljeto, a sezona kupanja na moru je u punom jeku, kontinentalna Hrvatska živi kao da smo već zaronili u ranu jesen. Kapuljače, kabanice, majice i kišobrani ovih su dana neizostavni, a tempteratura ne prelazi dvadesetak stupnjeva. Tako je bilo i danas, no a sutra će biti nešto toplije, no daleko od pravog ljetnog vremena. 

Foto: DHMZ/Screenshot

Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom trebalo bi biti sutra, s tim da će ujutro na širem području grada lokalno biti magle, a poslijepodne je moguće malo kiše ili poneki pljusak. Najniža jutarnja temperatura između 9 i 12, a najviša dnevna od 22 do 24 °C. Kišnih dana do srijede ne bi trebalo biti, a temperatura će se držati oko dvadesetak stupnjeva. 

 

Zagreb: Iako smo još u kolovozu, temperature su vrlo niske i vrijeme je kišovito
1/14
Ključne riječi

Komentara 1

TM
trade_mark
21:36 29.08.2021.

ne brinite ravnozemljaši, nije klima u pitanju! maske su krive!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije