Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaprešić

Kradljivci pekare u ukradenom Hyundai vrludali gradom

policija
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
12.11.2015.
u 11:03

Kada su trojac koji je bio u automobilu priveli u postaju, ubrzo su shvatili da su vozili automobil koji su sat-dva ranije ukrali vlasnicima pekare na Črnomercu.

Kada su policajci danas iza ponoći upalili rotirke i krenuli za Hyundai Accentom koji je vrludao ulicama Zaprešića, nisu niti slutili da su istodobno razriješili još dva kaznena djela. 

Naime, kada su trojac koji je bio u automobilu priveli u postaju, ubrzo su shvatili da su vozili automobil koji su sat-dva ranije ukrali vlasnicima pekare na Črnomercu.

Osim krađe automobila jučer između 22.30 i 0.30 sati, jedan ili više muškaraca uhićenih u Hyundai Accentu, ukrali su i novac iz pekare u koju su provalili. 

Opelješeni vlasnici pekare, A. K. (49) i B. K. (42) dobro su prošli jer im je policija automobil vratila ubrzo nakon što su prijavili krađu i provalu.

>>Još tragaju za 50 tisuća eura koje su razbojnici ukrali Mađaru na Plesu

>>Ukrale Siščanki desetke tisuća kuna, rekle joj da mora zamijeniti novčanice sa starim brojevima

Komentara 1

DA
damirtankovic
17:02 12.11.2015.

Kradljivci pekare, hahaha?! Znači, ukrali su pekaru i otfurali je u nepoznatom smjeru, ahahaha?! Baš me živo zanima kak su neki uspjeli završiti osnovnu školu sa ovakvom pismenošću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije