Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO/FOTO

Kome toliko smetaju djeca? Motornim uljem netko je devastirao dječje igralište u Španskom

Zagreb: Devastiran dječji park u Španskom
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/23
21.05.2023.
u 16:47

Tko je i zašto devasitrao dječji park u ovom zagrebačkom kvartu tek će trebati utvrditi istraga, ako se počinitelja ikada pronađe.

Crna, gusta, uljna tekućina po klupama, toboganima, ljuljačkama, posvuda, prizor je to koji je ove nedjelje zgrozio stanovnike zagrebačkog naselja Špansko, barem one koji su s djecom htjeli posjetiti park u Ulici Milana Rešetara kod kućnog broja 34.

- U noći sa subote na nedjelju netko je najvjerojatnije motornim uljem zalio sve klupe i sprave na dječjem igralištu. Prestrašno - pričaju nam oni koji su se zatekli u parku.

Drugi pak prolaznici koji su poželjeli prošetati s djecom i odmoriti u parku prvog pravog proljetno-ljetnog vikenda to neće moći.

Naime, u poslijepodnevnim satima djelatnici Komunalnog redarstva i podružnice Zagrebačkog holdinga, Zrinjevac koja skrbi o zelenilu i parkovima u gradu stigli su u Špansko te trakom ogradili sprave te zatvorili park kako djeca ne bi ulazila na igralište.

Zagreb: Devastiran dječji park u Španskom
1/23

Komentara 17

Avatar canned heat
canned heat
16:55 21.05.2023.

Vjerojatno netko od Možemosa. Oni ne vole djecu, osim ako djeca nisu iz Afrike.

DO
doberdedec
17:13 21.05.2023.

Toga tko je to učinio treba dobro oplesti po đepu, da barem 5 godina otplaćuje po 1000€.

MK
MKinkognito60
18:07 21.05.2023.

Nisu uspjeli zaustavit Hod za život pa hoće zagorčiti život onima koji rađaju i rođenima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije