Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreće u zagrebu

Tramvaj i automobil sudarili se u Branimirovoj i kod Westina

sudar u Branimirovoj
Foto: Čitatelj
1/3
30.04.2015.
u 18:45

Prema opisu čitatelja, vozač automobila pokušao se polukružno okrenuti u Branimirovoj ulici te ga je u tom pokušaju udario tramvaj.

U četvrtak popodne oko 17 sati u Branimirovoj ulici u Zagrebu dogodio se sudar automobila stranih registarskih oznaka i tramvaja broj dva, javio je čitatelj.

Prema njegovu opisu, vozač automobila pokušao se polukružno okrenuti te ga je u tom pokušaju udario tramvaj. Zbog nesreće, prema navodima čitatelja, došlo je do zastoja tramvajskog prometa u tom dijelu.

Tramvaj i osobni automobil sudarili su se i kod hotela Westin koji se nalazi u Ulici Izidora Kršnjavoga u centru Zagreba, doznaje Vecernji.hr. Ta se nesreća dogodila oko 15.30 sati. 

>> Sudar tramvaja i automobila u Donjim Sveticama!

Komentara 7

GA
Gajger
18:15 01.05.2015.

Pametnjaković se iz suprotnog smjera polukružno okretao preko dvije trake i izravnao na pruzi gdje ga je dočekao tramvaj. Takvima bi doživotno trebalo uzeti vozačku i opaliti tužbu.

WA
waltercronk
04:32 02.05.2015.

Opet tu piše netko tko je prije par dana prvi puta stigao u Zagreb !? Pomješao je sve. I ulicu i hotel..Koma..

VI
Vito
08:45 02.05.2015.

bj1204 01.05.2015 u 11:41h ___________ Gdje se to vidi parkiralište na zelenoj površini????? _____ ČAk niti na ovoj slici nema parkirališta. __________ To što su si pljačkaš & co. izgradili parkiralište na napuštenoj tramvajskoj stanici je nešto drugo - pljačkašš & co. nisu smijeli ostaviti betonske ploče nakon izgradnje hotela, ali su ih iskoritili za privatno parkiralište ispred "pučke kuhinje". __________- To je čista zloporaba položaja, jer kao obični stanovnik i vozač nemaš pravo ostaviti parkirani auto na tom mjestu - pozovu "pauk" bez problema, ali se sami parkiraju kad god dolaze u grad i ne plaćaju ništa, jer parkiralište nije "registrirano".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije