Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buđenje četvrti

Kino Mosor središte kulture istočnog dijela Donjega grada

kino mosor (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/3
25.03.2013.
u 17:00

U prostoru nekadašnjeg kina Udruga Libertatem Culture od travnja organizira glazbene slušaonice, plesnu i dramsku školu...

Prostor za okupljanje i kvartovske “jadikovke”, mjesto za druženje, predstave, koncerti, ali i brojni edukacijski programi dio su sadržaja Društvenog centra “Kino Mosor” u Zvonimirovoj 63, koji koordinira Udruga Libertatem Culture.

– Istočni dio Donjega grada zaista ne nudi mnogo svojim stanovnicima i pruža sliku zapuštenosti i nemara – objašnjava Nenad Zlamal, voditelj Društvenog centra “Kino Mosor”, ističući da je razlog pokretanja Društvenog centra bila aktivacija četvrti.

Prostor kina žele iskoristiti za razne aktivnosti. Tako u travnju Udruga započinje s redovnim programom vikendom s glazbenim slušaonicama, koncertima demobendova, kazališnim predstavama, a radnim danom s programom uz plesne škole, dramske, fotografske, grafičke i škole za DJ-e, tonce i rasvjetare,

– Zamišljamo to kao prostor u koji ljudi mogu slobodno doći u bilo koje doba dana i pronaći nekakvu zanimljivu zabavu u svom kvartu – kaže Nenad Zlamal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije