Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do listopada

Katarinin trg postao parking za Vladu i Sabor

16.06.2014., Zagreb - Dok stanari i posjetitelji Gornjeg grada pokusavaju savladati novu regulaciju prometa zbog radova i naci mjesto za parkiranje, za sluzbena vozila Vlade i Sabora osigurano je novo  parkiraliste na Katarinskom trgu.  Photo: Patrik Mace
17.06.2014.
u 09:53

Stanari mogu besplatno parkirati u garaži Tuškanac

Zbog obnove Mesničke i Streljačke ulice, koje će sve do listopada biti zatvorene za promet, Katarinin trg na Gornjem gradu postat će privremeno parkiralište za službena vozila Vlade i Sabora, a 30-ak stanara koji automobilima ne mogu u dvorište besplatno će moći parkirati u garaži Tuškanac.

Do garaže se, pak, neće moći kao dosad, već je jedini pristup preko Britanca i ulice Tuškanac, zbog čega će garaža zasigurno biti prazna. (sb)

Komentara 5

CO
coolman
17:30 17.06.2014.

Kojim pravom Vlada i Sabor maltretira stanare Katarinskog Trga. Neka oni parkitraju u garaži Tuškanac.

DU
Deleted user
13:22 18.06.2014.

Trebalo bi, malo za promjenu, Split proglasiti glavnim gradom hrvatske, da mi u gradu možemo opet izlaziti u kafiće na Gornjrm gradu! Nek Splićani vide kak je to kad dođe neki vanjski, pa nemreš 2 sata preći Svsku ili Vukovarsku cestu. Ili Varaždin, nek se malo razvije. . .

GL
gigi.lamorozo.9
14:28 19.06.2014.

Čime su oni zaslužili da se tu parkiraju,kojim uspjesima. Sramota.A stanari da pješače od garaže do kuće.kako Vas nije sram gospodo iz vlade i sabora,pokažite više razumijevanja za ljude koji tu stanuju i preko 60-70 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije