Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO TOMAŠEVIĆA

Karamarko podijelio fotografiju gredica, zasmetala mu je riječ koju tvore

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Facebook
13.01.2023.
u 22:06

Pratitelji u komentarima pozvali su ga da se bavi važnijim temama

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na Facebooku je podijelio fotografiju prekopanih gredica iz Domagojeve ulice koje su mu zapele za oko. U opisu je komentirao stanje hrvatskog glavnog grada pod aktualnim gradonačelnikom.

"Radujte se narodi (i narodnosti)! U Domagojevoj ulici, usred Zagreba, obrađen je i uređen nasad u obliku naziva TITO. Opet…" napisao je Karamarko.

"Kontaminirana zona ukrašena je i obogaćena sjajnim instalacijama Tomaševićevih eruptivnih kanti za smeće. Inače grad nam je zasigurno postao art-trash-garbage centar Europske zajednice. Bar nešto" ocijenio je.

Brojni su se pratitelji u komentarima složili s Karamarkom, pitajući se "kako im nije dosta komunizma" dok su drugi pozivali da se bavi većim problemima u zemlji od oblika cvjetne gredice. 

VIDEO Zločin koji je šokirao Hrvatsku: Ubio trojicu muškaraca, a onda postao najpoželjniji neženja u zatvoru

Komentara 12

LI
Limun
08:47 14.01.2023.

titov "antifašizam" = antihrvatstvo!

Avatar R2D2
R2D2
17:18 14.01.2023.

Potpuno podržavam, napokon su i peseki dobili mjesto za olakšati se.

DU
Deleted user
14:39 14.01.2023.

Zašto ne bi zasmetala! I EU je donijela deklaraciju o zabrani totalitarnih režima... gdje se izjesnačava komunizam i fašizam... ijela EU to poštuje osim Hrvatske, a kada je slučaj o nečem drugom onda naš premijer odmah skače i bržebolje izvrsavaa sve zahtjeve Europe... (ispunjava im sve želje i više od toga)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije