Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Kaos u prometu: Zbog oštećenja vodova tramvaji kasnili

'Gradska 17.02.2010.   Hrvatska, Zagreb, Avenija Dubrovnik. Zastoj svih tramvajskih linija kroz Novi Zagreb desio se oko 9 30 sati a uzrokovao ga je kvar na elektricnim instalacijama. Photo:
Sanjin Strukic/Pixsell
08.11.2016.
u 09:16

Tramvaji su vozili preusmjereno.

Mnogi Zagrepčani jutros su zakasnili na posao zbog oštećenja vodova na raskrižju Savske i Vodnikove ulice.

'Nakon sanacije oštećenja žica gornjeg voda na raskrižju Savske ceste i Vodnikove ulice tramvajske linije 2, 9, 12 i 13 prometuju redovito', objavili su iz ZET-a, prenosi N1 televizija.

U 7.53 sati objavili su i kako je, nakon intervencije ekipa ZET-a, sanirano oštećenja žica gornjeg voda na Savskoj cesti kod Veslačke ulice, tako od 7.48 sati tramvaji linije 4, 5, 14 i 17 prometuju redovitim trasama.

>> Zagrepčani ljutiti zbog loše signalizacije: Nismo znali kuda voziti! Kolona je bila od Šestinske crkve do Svetog duha!

Ključne riječi

Komentara 4

RP
rpzagreb
17:16 08.11.2016.

Ma glavno da imamo fonatane koje se i dalje grade, mostove zaljubljenih, šatore na Trgu..... Gradska uprava i njihovi prioriteti su već doveli grad u okvir seoske palanke. Uz dužno poštovanje prema stanovnicima svakog sela i mjesta jer se ova usporedba ne odnosi na njih.

DE
demokršćanin
09:42 08.11.2016.

Što se to događa kod Vodnikove.Već jedno duže vrijeme tramvaji između Studentskog centra i prve stanice nakon Vodnikove u Savskoj voze usporeno.Zar ZET ne zna ili nemože popraviti tračnice i presložiti pružni trak.Istina tamo je veliko isprepletanje tračnica,ali to bi se radi sigurnosti tramvajskog prometa trebalo riješiti.

DU
Deleted user
12:27 08.11.2016.

To raskrižje je prava sramota za Zagreb. Ono je po broju tramvajskih linija najprometnije u Zagrebu i da se to nemre srediti kak Bog zapoveda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije