Povratak na članak

Kao da su na plaži, uz koktele se zavalili na ležaljke usred grada

Opušteni Zagrepčani u obveznim japankama “čilali” s gumenim patkicama
Objava 19. kolovoza 2018. 2229 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 6
 • AAAAAA:

  u komunističkom mraku tak smo delali na našem Plavom Jadranu. Sad tam tak uživaju osvajaći, a naši im ljudi služe ko sluge! Bravo "demokracijo" - hebem te!!

  1 10:44 19. 8. 2018.
 • Stegosaur:

  Što smeta izležavanje na vrućini?! A recimo ne smeta kada se ujutro u početak radnog dana stušti sa svih strana kamioni i po 20 tona, pa voze Savskom, Zelenim Valom, pa radni strojevi, Bageri, koliko te volja!? Dok popravljaju jedne ... prikaži još!ne ceste, uništavaju druge? Toga u vrijeme prije Bandića niste mogli vidjeti! Pogotovo da u ljeti poruši pola grada, pa se kao "nešto" popravlja, a popravljaju ono što je bilo dobro i u redu?! Nije bila u redu signalizacija na cesti, ali rotor je bio čvrst i skoro nov?! Zašto se dozvoljava tom čovjeku da radi što hoće? Što na to kaže recimo Premijer Vlade? Što bi na to rekao Ministar gospodarstva za takvo bacanje novca? To je i te kako njihov posao, jer Zagreb je petina Hrvata?! Bandić bi osim Skupštini grada, trebao podnositi svoje troškove i Saboru i Uskoku, ako ćemo pravo?! Pa ne smije se dozvoliti da jedan čovjek razbacuje gradski novac kako mu se prohtije?! Zašto su se naši predstavnici u Gradskoj Skupštini pokrili preko ušiju i uopće nitko ne reagira? Kao da ih i nemamo!?

  20:24 19. 8. 2018.
 • zagi101:

  zagrepčan sam al ovo je malograđansko preseravanje salonskih ljevičara

  2 12:11 19. 8. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.