Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
črnomerec

Kamion udario u hidrant, voda štrca i 15 metara uvis

hidrant
Foto: Snimio čitatelj
1/3
13.08.2015.
u 14:47

Policijski je očevid na križanju Grahorove i Međimurske u tijeku, a ZET-ova autobusna linija 129 Kuniščak-Šestinski dol vozi skraćeno

Teretno vozilo, odnosno kamion, malo nakon 14 sati udario je na križanju Grahorove i Međimurske ulice, na Črnomercu blizu Zapadnog kolodvora, u hidrant.

Čitatelji javljaju kako je pritom iz nastale rupe "špricnuo" gejzir vode, visok i do 15 metara, koji dobrano svojim mlazom uništava i obližnju zgradu.

Policijski je očevid u tijeku, a iz ZET-a u vezi s time javljaju da autobusna linija 129 Kuniščak-Šestinski Dol zbog puknuća vodovodne cijevi vozi skraćeno do starog okretišta.

Iz Vodoopskrbe i odvodnje objašnjavaju da se nesreća dogodila zbog neopreznosti vozača, a na terenu je tim za hitne intervencije i samo za taj hidrant isključio je vodu kako iz njega ne bi šikljalo dalje. Potrošači nisu ugroženi i vode imaju. Djelatnici ViO taj će hidrant popraviti sutra.

Komentara 3

MU
mukadilo
15:40 13.08.2015.

zelim vam one Bebekove stihove!!!

TV
tvrdapixa
17:58 13.08.2015.

Jel mi netko može razjasniti vezu između puknuća hidranta u Grahorova/Međimurska i autobusne linije Kuniščak-Šestinski dol. Kakve to ima veze???

Avatar profiler80
profiler80
05:20 14.08.2015.

Pak na moju zgradu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije