Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
početak adventa

Kakav spektakl u Samoboru: Vatreni nastupi, koncert Guliana, pop up klizalište...

Foto: Edin Tuzlak
1/14
28.11.2021.
u 13:51

Na otvorenju su nastupile Zagrebačke pahuljice i maskote koje su oduševile najmlađe posjetitelje

Svečano otvorenje Adventa u Samoboru okupilo je stanovnike ovog grada i njihove drage goste. Paljenje impresivnih božićnih dekoracija simbolično je označilo početak ove iščekivane manifestacije u gradu, a mnogi su se razveselili klizanju na jednom od najljepših pop-up klizališta u okolici, a to je uistinu bio poseban doživljaj za sve. Na otvorenju su nastupile Zagrebačke pahuljice i maskote koje su oduševile najmlađe posjetitelje, a svojim koncertom na Trgu Matice hrvatske publiku je ugrijao i rasplesao Giuliano, koji dugo nije nastupao u Samoboru.

"Ovo je bila odlična najava koncertnog programa koji nas očekuje u Samoboru, a izdvojili bismo koncert Matije Cveka 18. prosinca koji će biti odličan uvod u božićno raspoloženje. Nizovi svjetlucavih lampica i instalacija okružuju šarmantne popločene ulice Samobora kojima će do 9. siječnja odzvanjati radosni glasovi svih onih koji su s nestrpljenjem dočekali početak Adventa u Samoboru, koji ove godine nudi najviše. Upotpunite svoj popis božićnih želja ovom doista posebnom destinacijom", poručuju iz Samobora.

Advent u Samoboru praznični je doživljaj, kližite na pop up klizalištu smještenom uz veliko parkiralište u Komparevoj ulici, slušajući omiljene festivalske hitove i otkrijte blistavu svjetlosnu stazu s rasplesanim projekcijama. Prošećite ulicama Samobora u ovo najčarobnije doba godine. Otkrijte okićena drvca, blistave ukrase i pridružite se Djedu Božićnjaku koji će mališanima pričati o veselju koje priprema u pratnji svojih vilenjaka. Ima toliko programa u kojem može uživati cijela obitelj, uključujući niz koncerata, upoznavanje veselih maskota i kušanje ukusne hrane i pića na adventskim kućicama.

Foto: Edin Tuzlak

- Želimo ovaj Advent učiniti uistinu posebnim i zajedno s vama slaviti. Povedite obitelj i prijatelje u Samobor i dopustite da se dogodi čarolija Božića, s veseljem ćemo vam poželjeti dobrodošlicu kao našim gostima - kazala je gradonačelnica Samobora, Petra Škrobot koja je svečano otvorila Advent koji još nikada do sada nije imao ovako bogat sadržaj koji se održava na više lokacija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije