Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Povratak na članak

Kada kontejner bude pun, senzor će dojaviti Čistoći

Čistoća je napravila analizu spremnika koje je naložila skupštinska oporba, a prema njezinim rezultatima, najbolje je ono što već rade.
Objava 14. travnja 2018. 1387 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 14
 • grebza:

  Treba inzistirati da odgovore daju direktor Čistoće ili neki od silnih pomoćnika, zamjenika, voditelja..... Šta svi ti silni ljudi rade, kome su odgovorni za svoje plaće???? Isto vrijedi za sva druga gradska poduzeća. Ovako jedan te isti debil uvijek odgovara ... prikaži još! na svako pitanje i daje još više debilnije odgovore. I tako godinama. Kad sve to i takvom dozvoljavamo moramo se sami zapitati .......kakvi smo mi to građani, dali smo pitekantropi, neandretalci ili urođenici koji slučajno žive u gradu jednog plemenskog vođe.

  1 17:52 14. 4. 2018.
 • dopizdilomi:

  Ponavljam. Kontejneri i odvoz otpada ne košta ništa. To je sirovina koju odvojenu prodaju. S time mogu financirati i odvoz smeća i doslovno ne bi trebalo biti naplate. Ovo je čisti bezobrazluk i lopovluk uopće o tome pričati i trošiti ... prikaži još!i novce na projekte i dizertacije a naročito spominjati tolike milijune.

  15:49 14. 4. 2018.
 • Avatar Niškorist
  Niškorist:

  Obečal je bum se skuril na Jakuševcu ?

  10:25 15. 4. 2018.
 • Snasasasalasa:

  Ima Bandic ideju koju zeli progurati, a rodjo Pripuz vec u startu ceka.

  19:23 14. 4. 2018.
 • Deleted user:

  Kakav je to lažljivac!? Najbolje bi bilo da kanti za smeće ugradi krila i da sama odleti isprazniti se na Jakuševac!? Kakvi senzori na "kontejnere za smeće"? Pa u Zagrebu ne postoji toliko potrebna baza podataka za "sve pacijente i ... prikaži još!i njihovi kartoni o zdravlju" sve na jednnom mjestu? Kakav bi to bio dobitak za Zagreb? Svaki bi specijalista, bilo gdje i bilo kada mogao vidjeti, od čega bolujete, na kojim ste ljekovima, dijagnoze, ma sve što je potrebno za liječenje i treba o vama znati specijalista kada ste na pregledu?! A ovaj bi senzore metal na kante za smeće!? A kako bi i sa čime čitala ta k . . . .?

  07:18 15. 4. 2018.
 • che99:

  halo Bing kako brat, imam bap nekih senzora za kontejnere pa.....

  08:17 16. 4. 2018.
 • milerazbojnik@gmail.com:

  cjeli grad je pretvoren u smetlište zahvaljujuči tim novim zakonom a najbezbolnije rješenje bi bilo kante za razvrstavanje otpada da a vrečice iovako ih imamo pun kufer i stavljat razvrstano manje če nam smrdit u stanovima a o uštedi da ... prikaži još! ne govorimo pedesetak milja vrečice tridesetak onom ko če ih distribuirat i bacanje love bez veze i kako to da mi koi još nemamo kanta grad lijepo odvoze i nema problema samo tamo gdje nastupiše nova pravila jer je premali odvoz i točka

  13:57 16. 4. 2018.
 • malaliba:

  Hoće reči riješenje ne postoji!

  1 14:37 14. 4. 2018.
 • milerazbojnik@gmail.com:

  čovjek se zaigrao s čipovima i milislimsamo dal je isto to u stanju napravit prilikom vožnje otpada na pravoznači registrirat kamo se odvozi i brojat mjesto istovara pa da sva lova ide gradu a ne da bude od korisnog otpada ... prikaži još!da poli zagreb drugu polovicu dva meštra koncesionar i neko uz njega i evo ti love kao blata jer ne treba smetnut s uma da u smeču leži pravo bogatstvo

  13:36 16. 4. 2018.
 • Deleted user:

  To je bacanje novca! Senzor se treba spojiti na "nešto" neki Access point!? A to bi poskupilo odvoz smeća, da sve boli? Kako objasniti ljudima da moraju plaćati internet zbog pražnjenja konte4jnera! Koliko su "nagli za raditi" točno već godinu ... prikaži još! dana kod nas, nakon bacanje smeća u kamione, nisu oprali kontejnere, koje bi trebalo oprati bar jedan puta mjesečno, ni to nisu u stanju, jer se škovacinima "strašno žuri" pa nemaju vremena malo oprati kontejnere nakon istovara smeća! A tek kao se bacaju po cesti, sve lete po cesti pa se novi vrlo brzo pretvaraju u polomljene, stare kanturine, prljave da boli!? Na žalost oni koji "uvoze" smeće, plastiku i tome slične predmete, platit će najmanje? A što je tek sa onim malim, koševima što vise po parkovima, uz put? Osobno ih nikada nisam vidio praznima? A fali ih bar polovina! Tako klupe koje su bile po parkovima oko zgrada, nestale su, pokradene služe svrsi u "nečijim vikendicama"? Koji smo mi jadovi, kada jedan čovjek upravlja nečim a za to davnih dana nije sposoban? Dokaz Vam je kada "kaže" da radi šesnaest sati, posao za niti osam sati posla na dan?

  20:24 17. 4. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.