Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB U DUGOVIMA

Tomašević je uštedio za jednu kavu, troši isto kao Bandić

11.09.2021.
u 10:31

Novi prijedlog proračuna zbog financijskih “kostura iz ormara” od Bandićeva je manji tek 0,27 posto. Kad bi se to usporedilo s plaćom od pet tisuća kuna, svelo bi se na iznos jedne kave.

Komentara 21

FR
franc251
11:09 11.09.2021.

Al će za podobne udruge i parade biti para.

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
14:11 11.09.2021.

Nakon Tomasevica ostat ce pustos , jer on mora namiririt i domace a i strane pokrovitelje , a to kosta vise nego svi Bamdicevi rodaci skupa , kad je to kolonija uzela od gospodara , kad je SDP dosao na vlast , zaduzio je zemlju vise negoli i HDZ , a novac je ispario iz Hrvatske , gotovo da ga nisu ni unijeli u zemlju , samo potpisali obveze i predali gospodarima koji su ih doveli na vlast

KU
Kultura
13:22 11.09.2021.

Za ljevicare, njihove "napredne" udruge, za sve sto dise protuhrvatski ce sigurno bit novaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije