Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Juhuhu igraonica: Proslavite s nama rođendan i dobro se zabavite

Osnovna djelatnost je organizacija dječjih rođendana, kako klasičnih, tako i tematske prirode sa puno smjeha, zabave i kreativnih igara
07. prosinca 2018. u 12:57 187 prikaza
Juhuhu igraonica
Foto: Promo

Juhuhu igraonica i rođendaonica smještena je na Kajzerici (Novi Zagreb) prostire sa na površni od 100m2. otvoreni smo već 5 godina te okupljamo veliki broj zadovoljne djece i roditelja.

Osnovna djelatnost nam je organizacija dječjih rođendana, kako klasičnih, tako i tematske prirode sa puno smjeha, zabave i kreativnih igara. Kod nas možete dogovoriti sve oko dječjeg rođendana,  od pozivnica, tematike samog rođendana, provedbe, narudžbe torte, prisutnosti roditelja i ostalo što vam padne na pamet:) cijene proslava su od 650kn te nadalje zavisno o dodatnom sadržaju.

Organiziramo druženje djece u jutarnjem terminu 3*tjedno ponedjeljak, srijeda, petak od 09h-13h. namijenjeno za one koji ne idu u vrtić.  Provodimo vrijeme sa djecom uz učenje, druženje, igru, kreativne radionice, čitanje priča,.. jednom riječju - kvalitetno i sadržajno. Cijena igraonice /družionice je 500kn mjesečno.

Razne radionice u našem prostoru (JUHUHU KREATIVCI, LAKO JE ZAVOLJETI KEMIJU, LIKOVNA RADIONICA).

Nudimo i najam prostora za proslave sa roditeljima i djecom.

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas