Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODSTVO ŽELI IZBJEĆI DRAMU

Još se ne zna kad će izbori, a već petero kandidata za šefa SDP-a u Zagrebu

23.11.2022.
u 09:32

Broj kandidata do samih izbora mogao bi još rasti, što je u suprotnosti sa željama vodstva SDP-a, koje se nadalo da će u izbore za zagrebačku podružnicu ući bez "drame"

Ključne riječi

Komentara 8

ST
StariSokol
10:15 23.11.2022.

Kako reči istinu a da ne budeš blokiran. Niti jedan od ovih kandidata nije za moderni Hrvatski SDP. Sve i jedan je za SKH i za Jugoslaviju. Trebaju se odreči Tita, Jugoslavije i onih koji su napustili sabornicu kada se izglasavala neovisnost Hrvatske tada će to biti pravi i Hrvatski SDP. U Njemačkoj nema veze koja si stranka ali si za Njemačku.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:25 23.11.2022.

SDP? Jel to ona stranka djece partizana?

SA
sasha68
14:15 23.11.2022.

al se žure pokupiti vrhnje, neradnici-nijedan nije radio nista vise od komesara sdp citav zivot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?