Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija ga traži

Jeste li vidjeli ovog muškarca? Napao je trgovkinju i ukrao odjeću

PUZ traži muškarca
Foto: PUZ
1/3
05.11.2019.
u 14:04

Policija poziva građane, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192

Zagrebačka policija zatražila je pomoć građana u pronalasku osobe koja se dovodi u vezu s krađom u trgovini u Gundulićevoj ulici.

Naime, u petak, 15. ožujka 2019. godine oko 12 sati u Gundulićevoj ulici u Zagrebu, u trgovini, nepoznati je počinitelj uz upotrebu fizičke snage nad zaposlenicom počinio kazneno djelo „Razbojnička krađa“ te otuđio odjeću u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Policija je objavila fotografije muškarca za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Foto: PUZ

Nepoznati je muškarac u dobi od oko 30 godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, crne kose. Tada je bio obučen u crni prsluk, a kasnije u crvenu jaknu, tamne traperice i crne tenisice. Na glavi je imao veće crno-crvene slušalice te je nosio dvije veće platnene vreće.

Policija poziva građane, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr .

Sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno, poručuju iz policije.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Matija22
Matija22
15:01 05.11.2019.

šta policija nema slike od osobnih vozačkih itd. da ga nemogu naći ćemu služi slikanje u mup-u za izdavanja osobnih,vozačkih, putovnica šta vam je teško naći sliku od toga, još ste se hvalili kako imate najbolju opremu na svijetu i programe za identifikacija lica od eu ,a nemožete jednog sa slike naći

KO
Kora
14:55 05.11.2019.

Krađa se zbila u petak, 15. OŽUJKA 2019. godine oko 12 sati, dakle prije 8 mjeseci! Što reći?

DV
dvorskaluda
06:03 06.11.2019.

Sad će on uskoro opet, ta odjeća je već - passe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije