Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Jelušić želi da ga se prepoznaje kao kandidata vrha stranke

"Račan radi kampanju Ivi Jelušiću", sadržaj je SMS-poruke koju Jelušić nije demantirao niti potvrdio. Ivan Račan, čija PR-agencija Maksima često radi za SDP, tvrdi da Maksima nema ništa s kampanjom Ive Jelušića.
14. travnja 2010. u 15:12 4 komentara 5 prikaza
ivo jelušić
Foto: Dalibor Urukalović / Pixsell

“Račan radi kampanju Ivi Jelušiću”, sadržaj je SMS-poruke koju smo jučer primili. Odmah smo nazvali Jelušića koji je započeo kampanju za predsjednika zagrebačkog SDP-a. Informaciju nam nije potvrdio niti demantirao. Zagonetno se nasmijao rekavši “o svemu više sutra kada budem predstavljao svoj program na Tribinama Grada Zagreba”.

– Mogu vam samo reći da već imam i slogan “Pobjednički dalje” – dodao je Jelušić. Ivan Račan, čija PR-agencija Maksima komunikacije često radi za SDP, danas je rekao da njegova agencija nema ništa s kampanjom Ive Jelušića.

– Ni u kakvom obliku nismo uključeni u kampanju. Niti sa sloganom nemamo ništa. Koliko znam, osmislio ga je Jelušić sam – rekao je Ivan Račan. Ponudio je i moguće objašnjenje zašto Jelušić nije demantirao informaciju da mu on radi kampanju.
– Veliki je plus za svakog od kandidata ako ga povezuju s poznatim članovima stranke. Valjda misle da im je plus i ako ih se povezuje s mojim imenom – kaže Račan. Tvrdi da, iako podržava Jelušićevu kandidaturu, ne postoji nikakva timska kampanja.

Razgovarali smo i s nekoliko viđenijih zagrebačkih esdepeovaca koji također kažu da nisu čuli ništa o Jelušićevoj suradnji s Račanovom Maksimom. Objašnjavaju da je Jelušić i tako pokušao članstvu poručiti da njegovu ambiciju da postane šef zagrebačkog SDP-a podržava vrh stranke.

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • hatikva:

    Donedavno je bio Bandićevac, a sada dogmizao do središnjice.. prestrašno

  • GIUSEPPE6464:

    SDP-OVCI BIRAJTE SLAVKA TEČIĆA ZA PREDSJEDNIKA

  • splitskaljeta:

    IVO JELUŠIĆ je bio blizak Bandiću.Je li zaboravio starog prijatelja. Prijatelji stari gdje ste, da li ću vas ikad naći ...sada pjeva Bandić sam.