Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Odvažna i svoja"

Jelena Pavičić Vukičević počela s kampanjom - plakati diljem Zagreba

09.04.2021.
u 16:04

Dogradonačelnica je već objavila promo-spot, a sad je "izašla" i na gradske ulice

"Odvažna i svoja".

Poruka je to koju je dogradonačelnica Jelena Pavičić Vukičević odabrala kako bi ju poslala biračima u utrci za gradonačelnika metropole. Plakate s njenom fotografijom s prekriženim rukama i pogledom prema biračima stoje diljem ulica grada.

Početak je to kampanje u koju je ušla nakon što je preminuo pokojni gradonačelnik Milan Bandić, kojeg trenutno mijenja na čelu grada.

Podsjetimo, dogradonačelnica je već objavila i promo-spot, koji se može vidjeti ovdje.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kokoiduhovi
17:30 09.04.2021.

Plakati po zagrebu ili plakati po Zagrebu i zbog Zagreba. Ne plakati, naricati u kojem kaosu i dugovima je Grad odnosno mi. A ta gđa. neće biti ništa drugačija od svog umrlog šefa kojeg je slijepo slušala 25 godina. Molimm vas...svoja? Za plakati.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
17:16 09.04.2021.

I ostat će samo svoja.

2X
2Xgeneral
11:47 11.04.2021.

ova trkelja - za postavljane skela u gradu zagrebu odobrenje daje gradski ured za graditeljstvo znači zna se tko je odgovoran za pad željeza na trgu u subotu!!! isti matan miki, da se čovjeku smući

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije