Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartovska tribina

Javljajte nam što vas muči, za tribinu u Novom Zagrebu - zapad

Kvartovska tribina
Dalibor Urukalović/PIXSELL
13.02.2014.
u 14:05

Ulaz na Večernjakovu tribinu, koja se održava u društvenom domu Sveta Klara, Mrkšina 40a, za sve je posjetitelje slobodan

Hoće li se i kada rekonstruirati križanje Avenije Većeslava Holjevca s Horvatovom ulicom te na tom dijelu napokon urediti nogostup, hoće li se stanarima naselja Sveta Klara urediti park ili šetalište, kada će odvojak Posedarske ulice, koji vodi prema Burićevu odvojku i dječjem igralištu, biti asfaltiran samo su neka od brojnih pitanja koje zanimaju stanare gradske četvrti Novi Zagreb – zapad. Baš u toj gradskoj četvrti održat će se peta Večernjakova kvartovska tribina pod nazivom “Želite li bolji kvart?” u srijedu, 19. veljače, u 18.30 sati u Društvenom domu Sveta Klara, Mrkšina 40a.

Na sva pitanja Večernjakovih čitatelja odgovarat će gradski pročelnici kao i predstavnici Zagrebačkog holdinga, a Večernjakov tim, zajedno s našim čitateljima, pozorno će pratiti rokove svih obećanja odgovornih kako bi nam život u kvartovima bio što ugodniji. Sve do srijede, kada se organizira tribina na kojoj će građani osobno moći postaviti svoja pitanja, prezentirati ideje i prijedloge, naši čitatelji svoja pitanja mogu slati i na mail adresu: gradska@vecernji.net ili pitanje postaviti pozivom na broj: 01/6300-455.

Pitanja će naši čitatelji u srijedu moći ubaciti i u Večernjakovu kutiju.

Odgovore na sva pristigla pitanja objavit ćemo u tiskanom i internetskom izdanju Večernjeg lista, i to u idućih dvadesetak dana, koliko će naš tim pratiti zbivanja i pisati o problemima s kojima se susreću stanari gradske četvrti Novi Zagreb – zapad.

Ulaz na Večernjakovu tribinu u Društvenom domu Sveta Klara za sve je posjetitelje slobodan.

>>Nova je tribina u četvrti Novi Zagreb-zapad, 19. veljače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije